• Fri. Dec 9th, 2022

Cosmaer

Reis door onze blogs en krijg verlichting

BESTAAN ARCADE GAMES NOG STEEDS??

ByArjun van Dolder

Dec 2, 2021

Deze machines bestaan ​​tot op heden nog steeds, zij het in een geslonken hoeveelheid. De meeste games zijn beschikbaar als verzamelobjecten, maar je kunt nog steeds enkele van de recent geproduceerde games krijgen voor je spelplezier. Er is ook een nieuwere versie van het spel genaamd Arcade 1up die is gemaakt om spelers een gevoel te geven van de oude arcade-machine-game-ervaring.

Deze games zijn ze nog steeds extreem speelbaar en ook extreem leuk. Als je wilt dat ze groter zijn dan de normale grootte van een arcade-machine, kun je een mes kopen om ze de juiste hoogte te geven.

Ceremonie verschillende spellen beschikbaar voor deze one-up machines en sommige mensen hebben ze zelfs gekocht om een ​​arcade in hun huis te creëren. Een van de beste dingen van de one-up-machines is dat ze normaal gesproken maar een paar honderd dollar kosten in plaats van een paar duizend dollar.

De spellen zijn meestal korte niveaus waarin de moeilijkheidsgraad snel toeneemt en hebben eenvoudige en intuïtieve bediening. Games hebben een focus op de gameplay in plaats van op de inhoud of het verhaal achter de games. Highscore is de plek waar het terug gaat naar de basis: samenzijn dat is gelegen in Waalwijk, waar je met vrienden, familie en kennissen terecht kunt voor een onvergetelijke ervaring. Deze spellen waren voor veel mensen verslavend en ze bleven terugkomen voor een leukere ervaring.

highscore.nl

Related Post